4.kolo 2.HKLS

Rezultati

EkipaBodoviPoeniSetoviČunjevi
Ciglenica028.53025
Zanatlija, Sisak2615.53188

Ponovno poraz u “domaćinskoj” utakmici ali ovog puta smo uspjeli dohvatiti i dva poena iako su gosti nudili puno više. Ponovno nismo u najboljoj postavi ali Gabrijel nam ne bi puno pomogao kada opet imamo tri igrača ispod 500 čunjeva.

U prvom paru startamo Ivan i ja. Ivanu je ponovno trebalo malo vremena na prilagodbu ali je odigrao jako dobro, 540 je za kuglanu u Novskoj sasvim pristojan rezutat. Nažalost igrao je protiv najboljeg gostujučeg igrača tako da je uspio išćupati samo pola seta. Ja s druge strane igram protiv danas najslabijih igrača u gostujučoj ekipi ali nervoznom igrom u središenjem dijelu propuštam priliku za rušenjem više čunjeva. Ovako je bilo nakon prvog para 1-1 i samo 12 čunjeva za nas.

Drugi par je ponovno donio prekretnicu. Zvonko igra daleko bolje nego zadnji put u Novskoj te osvaja prva tri seta. Zdenko donekle održava razliku u čunjevima iako igra jako slabo prva tri seta. Nakon 90 hitaca u drugom paru imamo pozitivan rezultat od 2-2 i 15-tak čunjeva za nas. U zadnjem setu sve se preokrenulo. Zvonko sa 116 gubi svu razliku te osvaja poen iako ima čunj manje od Prpića, Zdenko u zadnjem setu ima 96 čunjeva ukupno. Nakon drugog para je 2-2 ali i 53 čunja za goste.

U zadnjem paru gosti imaju ponajbolje igrače dok kod nas igraju Paolo, koji nema treninga i Ninoslav koji nije srušio 500 još od 1.kola. Gosti su rutinirano odradili posao i iako na momente igraju dosta slabo, uvjerljivo osvajaju poene protiv naših igrača koji ne uspjevaju srušiti ni 490 čunjeva.

Mali pomak u igri je vidljiv, ali zbilja mali. Ponovno tri katastrofalno loša rezultata a ostala tri su realno gledajući prosječna. Pozitivno je to što je Zvonko ipak nešto odigrao te ako izuzmemo zadnji set mogao je dogurati i do puno veće cifre.

Slijedeća utakmica je ponovno “izlet”. Ovog puta idemo na ogled u Varaždin, gdje točno u podne igramo protiv ekipe Lepoglave koja je startala poprilično slabo u ligi ove sezone ali su ipak izraziti favoriti. Ipak, kugla je okrugla u svaku utakmicu treba ući ispočetka i od prve kugle tražiti što bolji rezultat, ne bodove nego pokušati srušiti što više čunjeva.

novska_zanatlijask2014_01 novska_zanatlijask2014_02

Napisao: Luko Del Ponte

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.