Pobjedom zaključili sezonu

Rezultati

EkipaBodoviPoeniSetoviČunjevi
Ciglenica27183357
Obrtnik, Oroslavje0163115

Ciglenica

Igrač Čunjevi Setovi Poeni
Vedran Bohatka53631
Saša Dal Ponte54441
Ninoslav Gorički52710
Leonardo Horvat58741
Luko Del Ponte60741
Adriano De Bona55621
Ukupno3357185

Obrtnik, Oroslavje

Igrač Čunjevi Setovi Poeni
Jadranko Kovačićek51310
Darko Bratković48200
Nikola Boromisa54131
Žarko Šoštar50500
Božidar Kuharić55000
Darko Tuđa52420
Ukupno311561

Uvjerljivom pobjedom u posljednjem 18.kolu 2.HKL sjever zaključili smo natjecanja u sezoni 2019/2020. osvojivši odlično drugo mjesto. U poretku za igrača lige Leonardo Horvat je osvojio drugo mjesto na čemu mu čestitamo.

Utakmica koja je nama bila bez rezultatskog značenja je ipak odigrana na dosta visokom nivou. U prvom dijelu Vedran tek u posljednjem setu pokazuje da može jako dobro igrati te osvaja poen. Saša jako slabo igra u pune ali u čišćenju ipak nadoknađuje te osvaja sva četiri seta protiv jako slabog protivnika. Ninoslav solidan u pune ali u čišćenju zbog nekoliko pogrešaka gubi prva dva seta te na kraju i poen.

U drugi dio utakmice ulazimo sa prednošću od 2-1 i 71 čunjem više ukupno. Leonardo jako dobar ali zbog jednog slabijeg seta ipak na kraju ne prelazi 600 čunjeva ukupno ali poen nije ni u jednom trenutku bio upitan. Adriano iako gubi dva seta ipak osvaja poen bez većih poteškoća. Ja krećem relativno slabo u prvom setu ali u drugom i trećem ipak uz puno bolju igru uspijevam osvojiti poen bez izgubljenog seta.

Ovom utakmicom smo zaključili jednu od najuspješnijih ali i najtežih sezona. Cijeli prvi dio igranja u gostima, treniranja u Ivaniću pa onda prilagodba na novu kuglanu te kriza koja je došla u najgorem trenutku u borbi za prvo mjesto da bi se nakon prekida od gotovo 3 mjeseca vratili na staze i završili sa jako dobrim rezultatima. U ove dvije zadnje utakmice nam je falio Dejan i Gabrijel ali na Dejana na žalost ne možemo nešto puno računati iduće sezone i to će biti dosta teško nadoknaditi.

Ovim putem se zahvaljujem svim igračima na zalaganju i borbi, i onima koji nisu dobili priliku u prvenstvu ali su ipak bili na svakoj utakmici. Upravo nas je činjenica da imamo 8 podjednakih igrača koji konkuriraju za ekipu dovela do drugog mjesta ove sezone.

Slijedi nam prelazni rok. Nema, za sada, najava odlaska u drugi klub a radimo na nekim pojačanjima. Iduća sezona će biti možda manje zahtjevna gledano sa natjecateljske strane ali itekako teška i zahtjevna vezano uz organizacijsko-financijski dio.

Pripreme za slijedeću sezonu planiramo početi tek u drugom tjednu rujna ali i prvenstvo počinje početkom listopada tako da mislimo da će tri tjedna biti dosta za uvodne pripreme.

Napisao: Luko Del Ponte

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.