Pobjeda u nastavku prvenstva

Rezultati

EkipaBodoviPoeniSetoviČunjevi
Ciglenica2514.53418
Zanatlija, Sisak039.53412

Ciglenica

Igrač Čunjevi Setovi Poeni
Dejan Dal Ponte5932.51
Vladimir Podvalej58520
Luko Del Ponte57720
Ninoslav Gorički55920
Vedran Bohatka57031
Valentino Smuđ53431
Ukupno341814.53

Zanatlija, Sisak

Igrač Čunjevi Setovi Poeni
Zlatko Filipančić5571.50
Karlo Milinković62821
Dominik Pavlović60021
Srećko Pavlović57621
Leonardo Horvat 12028325600
Tomislav Pleše 12027926410
Josip Lipovac53110
Ukupno34129.53

U nastavku prvenstva nakon vikenda pauze ubilježili smo veliku i važnu pobjedu protiv jake ekipe Zanatlije iz Siska.

U prvom dijelu Dejan, Vladimir i ja krećemo malo suzdržano u prvih 60 hitaca te gosti stvaraju dosta veliku razliku s odličnom igrom. U drugih 60 hitaca podižemo razinu igre te spuštamo ukupnu razliku u čunjevima na prihvatljivu razinu uzevši u obzir odličnu igru gostiju. Samo u zadnjem setu smo „skinuli“ 40 čunjeva. Dejan osvaja poen, Vlado gubi protiv izvrsnog Milinkovića (628) dok ja ne uspijevam dostići prednost koju je D.Pavlović stekao u prvih 60 hitaca. Nakon prvog dijela bilo je realno dobrih 2-1 i 30 čunjeva prednosti za goste.

U prvih 60 hitaca drugog dijela Ninoslav, Vedran i Valentino skidaju svu razliku i prebacuju 30 čunjeva na naš konto. U zadnji set svi troje ulaze sa 2-1 u setovima i sa razlikom u čunjevima na našoj strani. Ipak nedostatak kontinuiranog treninga kod sva tri igrača dolazi na naplatu u vidu evidentnog pada u igri što gosti iskorištavaju za dostizanje razlike da bi u zadnjim kuglama Valentino osvojio važan poen. Vedran i Ninoslav su uspjeli sačuvati minimalnu razliku u čunjevima te se uz malo sreće uspijevamo domoći oba dva boda.

Iduće kolo nas čeka „izlet“ u Zabok gdje protiv Frozy-Zaboka tražimo prvenstveno dobru igru dok će sav pritisak osvajanja bodova biti na domaćinima.

Napisao: Luko Del Ponte

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.