5.kolo 2.HKLS

Rezultati

EkipaBodoviPoeniSetoviČunjevi
Lepoglava28183343
Ciglenica0063113

Ponovno maksimalni poraz u vjerovatno, rezultatski najslabijoj sezoni od postojanja kluba. Realno, bodove protiv ekipe Lepoglave u Varaždinu i nismo tražili ali dojam je opet poprilično slab.

U prvom dijelu Paolo, koji je naš najbolji igrač danas, gubi drugi set za tri čunja te na kraju i poen iako drugih 60 hitaca ima 297. Ivan prvi put igra na kuglani u Varaždinu te mu je trebalo malo da upozna staze, odigrava solidno ali to je dovoljno te za osvajanje jednog seta i to zahvaljujući lošoj igri protivnika u pune. Ja sam krenuo odlično, na protivnikovih 104 u pune odgovaram sa 107 ali teško je osvojiti set kada baciš 6 hitca na postavu. Drugi set dobivam ali u drugih 60 došlo je ponovo do “raspada” igre i to u ključnim trenucima te poen zasluženo odlazi Posavcu.

Zvonko i Ninoslav otvaraju odlično prvi set te uzimaju 37 čunjeva, Robert, iako mu se kugle nisu klizale ipak nije bio na visini zadatka te tek u zadnjem setu odigrava nešto konkretno. Zvonko u drugih 60 hitaca također ima potpuni kolaps te sa 232 čunja jedva uspjeva dohvatiti 500 čunjeva. Ninoslav je zapravo bio najbliži osvajanju poena. Nakon zamjene, drugi Bojan ipak igra očekivano dobro te osvaja set ponajviše zahvaljujući nekoliko katastofalnih Nininih grešaka u inaće nelošoj igri. Rušenje samo lijevog seljaka u pune pet puta naprimjer.

Jednu od najlakših kuglana u regiji koja bi nama trebala pasati nismo uspjeli iskoristiti na najbolji mogući način. Iako ponovno nismo u top sastavu te uz činjenicu da je Lepoglava po nekim procjenama druga ekipa lige ipak maksimalni poraz se trebao i mogao izbjeći iako je to u globalu rezultatski nama posve nebitno.

Napisao: Luko Del Ponte

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.