3.kolo 2.HKLS

Rezultati

EkipaBodoviPoeniSetoviČunjevi
Zabok28173238
Ciglenica0073068

Još jedan težak poraz u utakmici u kojoj smo očekivali barem osvajanje kojeg poena. Domaćini koji imaju vrlo perspektivnu mladu ekipu odigrali su vrlo kvalitetno i ujednačeno što se za nas nikako ne može reći.

U prvom paru Ninoslav i ja smo odigrali po dva solidna i dobra seta dok su druga dva bila dosta lošija. Nino prvi i zadnji dobar, ja drugi i treći. Relativne šanse za osvajanje poena sam imao ja ali Huis je odigrao izvanrednih prvih 60 hitaca (300) te iako sam se uspio približiti poslije trećeg seta, katastrofalno loša igra u pune me udaljila od nekog boljeg rezultata. Ninoslav ponovno na treuntke pokazuje da može igrati sasvim solidno ali s 12 promašaja je teško nešto napraviti.
Drugi par konstantno do zadnjeg seta podižu razinu igre te dostojno pariraju protivnicima, ali u ključnim trenucima kada se treba odvojiti ili dostizati razliku rade greške koje ih koštaju kako osvajanja setova tako im i  smanjuju ukupan broj srušenih čunjeva. Ivanovih loših 114 u zadnjem setu (nakon 433) te slaba igra u pune (340) nisu bila dostatna za osvajanje poena, mladi Hršak ipak u pune igra daleko bolje (385). Zvonko ponovno poprilično nesiguran na pojedince te prilikom “otvaranja” u čišćenju, bolji nego u prošlom kolu ali daleko je to od dobrog.
Zadnji par, koji je ušao sa minusom od 4-0 i 100-njak čunjeva zbilja nije mogao ništa drugo nego pokušati barem osvojiti koji poen. Paolo otvara jako dobro te  osvaja prvi set, nakon toga gubi drugi set te protiv novog protivnika ima samo 2 čunja prednosti, prelomilo se protiv njega poslije gubljenja seta nakon 100 čunjeva u pune te u zadnjem čišćenju s nesretnim otvaranjem te boljom igrom protivnika. Robert osvaja prvi set ali samo zahvaljujući katastrofalno lošoj igri Filipa Sedlara, ipak Robert je odigrao prvi set dosta dobro (125 sa 5 promašaja). U nastavku Filip se budi te okreće sve u svoju korist ali i Robert odigrava nešto slabije. Pravi raspad sistema je slijedio u drugih 60 kod Roberta (223 sa 10 promašaja) dok je Filipova zamjena, mlađahni Sven Finger rasterećeno mogao demonstrirati svoju igru, koja iako nije bila nešto naročito ipak bila dovoljna za dva seta i 19 čunjeva više od Roberta.

Ponovno nismo nastupili u najboljem sastavu (fali Gabrijel) ali to nije opravdanje za visoki poraz. Jednostavno moramo biti strpljivi i pokušavati što više unaprijeđivati igru kroz utakmice ako već kroz treninge to nije moguće.

zabok_zabok_2014_01 zabok_zabok_2014_02

Napisao: Luko Del Ponte

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.