Poraz za jedan čunj

Rezultati

EkipaBodoviPoeniSetoviČunjevi
Ciglenica03113354
Lepoglava25133355

Ciglenica

Igrač Čunjevi Setovi Poeni
Valentino Smuđ55910
Ninoslav Gorički5712.51
Luko Del Ponte59131
Vedran Bohatka53910
Leonardo Horvat55110
Saša Dal Ponte5432.51
Ukupno3354113

Lepoglava

Igrač Čunjevi Setovi Poeni
Ervin Šinko54731
Vjekoslav Mostečak5701.50
Dražen Posavec58310
Mirko Žuliček54231
Bernardo Kalauz57231
Jurica Smontara5411.50
Ukupno3355133

U napetoj utakmici koja se rješavala u zadnjem hicu ostajemo bez oba boda. Iako smo ostali kratki samo za jedan čunj moramo priznati da smo odigrali najlošiju utakmicu u sezoni te imali stotinjak čunjeva manje onoga što inače postižemo na kuglani u Kutini.

U prvom dijelu Valentino kreće odlično u prvom setu ali nakon toga ne uspijeva ništa odigrati te gubi dva seta koja je trebao dobiti te poen odlazi na stranu gostiju. Ninoslav osvaja pola poena u prvom setu da bi u drugom igrao dosta bolje, treći set gubi te u zadnjem setu ipak osvaja poen u jako napetoj igri. Ja dobivam prvi set za 10 čunjeva, drugi gubim za 25 čunjeva. U drugih 60 hitaca uz nešto slabiju igru protivnika ipak dolazim do poena te relativno dobrog ukupnog rezultata iako je to moglo biti puno bolje. Nakon prvog dijela je bilo 2-1 i 21 čunj prednosti za nas.

U drugom dijelu Vedran, Saša i Leonardo odigravaju dosta loše, Leonardo osvaja set ali na protivnikovih 111, u nastavku Kalauz drastično pojačava tempo te Leonardo gotovo da i nije imao šansu za nešto više. Vedran jako loš u prvih 60 hitaca, u nastavku dosta bolje igra ali gubi i treći set. Saša u drugom i trećem setu nas drži u utakmici iako prije zadnjeg seta ukupni čunjevi su već na strani gostiju. Gosti ipak malo popuštaju u zadnjem setu ali mi ne uspijevamo to iskoristiti te se sve svelo na Leonardov zadnji hitac u kojemu mu je trebalo 7 čunjeva za jedan a 8 čunjeva za dva boda. Na našu žalost pada samo 6 čunjeva te ostajemo kratkih rukava.

Naravno, cjelokupna igra je bila daleko ispod naše razine, posebno u čišćenje u kojem imamo daleko manje promašaja ali i manje čunjeva od gostiju. Jako nervozna i nesigurna igra svih igrača dovela je do neizbježnog poraza jer u ovom rangu ovakvi kiksevi se odmah kažnjavaju.

Slijedi nam teško gostovanje u Osijeku gdje je ekipa Zrinski pivovare izraziti favorit ali idemo pokušati odigrati najbolje što možemo. Na žalost, ostali smo bez Gabrijela, vjerojatno do kraja sezone zbog ozbiljne ozljede koljena što će nam biti veliki hendikep u nastavku sezone.

Napisao: Luko Del Ponte

Jedan komentar na “Poraz za jedan čunj”

  1. Paolo ex. player

    Teško da će pasti 7 bez prvog drveta hehe.. no nije do Lea samo, svatko može pogriješiti jedan hitac, bodovi su otišli i ranije, kao i moja kosa s glave gledajući drugi par..
    Ajde ajde.. ne očajavati. Sretno dalje, a meni je ostalo jos nešto kose tak da cu gledati dalje preko weba.
    Može li se malo pomaknuti kamera ili nešto jer se ne vidi ukupan broj čunjeva domaćih?

    Odgovori

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.