8.kolo 3.HKLS Bj

Rezultati

EkipaBodoviPoeniSetoviČunjevi
03113069
Ciglenica25133082
Igrač Čunjevi Setovi Poeni
Goran Musij5242.51
Dubravko Mihalić51321
Dražen Leški50221
Željko Vacula50120
Danilo Herić5181.50
Darko Miško51110
Ukupno3069113

Ciglenica

Igrač Čunjevi Setovi Poeni
Paolo Del Ponte5051.50
Robert De Vila48820
Zdenko Dal Ponte49820
Zvonko Klenkar50221
Luko Del Ponte5462.51
Gabrijel Salvador54331
Ukupno3082133

Pobjedom u napetoj i neizvjesnoj utakmici koja se rješavala doslovce u posljednjim hicima upisali smo velika dva boda s kojima ostajemo na vrhu poretka. Sama igra je bila zapravo poprilično slaba na obje strane.

Problemi su već počeli prije same utakmice ozljedom Ivana koji je morao pauzirati ovu utakmicu te biti rezerva. Umjesto njega igra Robert koji ne igra loše ali nesnalaženje na pločama te nekoliko manjih pogrešaka udaljilo ga je od osvajanja poena. I on i Paolo u prvom paru kreću sa jako lošim prvim setom. U slijedećih 60 hitaca se malo bude odnosno domaćini posustaju  te prije zadnjeg seta ulaze sa minimalnom prednošću. Ipak, domaćini odigravaju solidno zadnji set te zasluženo osvajaju oba poena i razliku u čunjevima (44).

Drugi par u standardnom sastavu Zdenko i Zvonko igraju jako loše u pune te tek u čišćenje uspijevaju nešto odigrati ali sve skupa dosta slabije u odnosu na naše prijašnje gostovanje u Novskoj. Zdenko je bio jako blizu osvajanja poena nakon što je u zadnjem setu dostigao protivnika ali je ostao kratak za 4 čunja. Zvonko je bio jako blizu gubitku poena zbog lošeg zadnjeg i katastrofalnog prvog seta ali uz malo sreće osvaja vrlo bitan poen za samo jedan čunj.

Gabrijel i ja ulazimo sa zaostatkom od 3-1 i 47 čunjeva minusa. Već nakon prvog seta stanje je bilo prilično loše ponajviše zahvaljujući mojoj lošoj igri i odličnoj igri Herića. Drugi set dobivam i malo vračam razliku dok treći set ne osvajam zbog probijanja dama u zadnjem hicu na punoj postavi. Gabrijel osvaja prva tri seta i poen uz ravnopravnu borbu te u zadnji set ulazimo s dosta neizvjesnosti jer domaćini još uvijek imaju ukupnu prednost u čunjevima. U napetoj igri u kojoj se tek prije posljednjih nekoliko hitaca znalo tko će pobijediti ja uspijevam odigrati jako dobro čišćenje ali i Gabrijel se vadi iz nezgodnih situacija s nekoliko odličnih poteza. Presudio je i jako loš zadnji set Herića koji je do tada igra dosta dobro.

Iako nismo očekivali ovolike probleme u ovoj utakmici, igrom slučaja ipak moramo biti jako zadovoljni pobjedom jer smo je doslovce iščupali domaćinima u zadnjim trenutcima. Također moram napomenuti da ni domaćini nisu odigrali kako znaju i mogu te su nas zapravo nekim svojim greškama doveli u situaciju da ih na kraju dostignemo i prestignemo.
Slijedeće kolo igramo u Kutini protiv ekipe Zanatlije 2 iz Siska u koju ipak moramo uči maksimalno ozbiljno pogotovo jer već sada znamo da će nam faliti neki standardni igrači.

Rezultati 8.kola

Napisao: Luko Del Ponte

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.