7.kolo 2.HKLS

Rezultati

EkipaBodoviPoeniSetoviČunjevi
Ciglenica0153042
Kuglački klub “Koprivnica”, Koprivnica27193302

Porazom u zaostaloj utakmici 7. kola protiv ekipe iz Koprivnice završili smo prvi dio ekipnog natjecanja za ovu sezonu. Završili smo na posljednjem 12. mjestu kao uvjerljivo najlošija ekipa lige.

U prvom paru startamo Mato i ja. Mato je odigrao solidno ali takvom igrom na kuglani u Novskoj teško je napraviti neki normalni rezultat te uvjerljivo gubi poen od odličnog Vučića. Ja sam odigrao najbolji rezultat u sezoni te osvajam poen protiv Betlehema. Na kraju prvog para bilo je 1-1 i 12 čunjeva prednosti za nas, prednost bi bila i veća da gosti nisu u zadnjim hicima odigrali izvanredno.

U drugom paru umjesto standardnog Ivana nastupa Gabrijel koji je samo potvrdio lošu formu na kraju sezone te sa slabih 499 gubi poen protiv izvanrednog Šegerca koji je srušio prvoligaških 598. Zvonko se poprilično mučio u prva dva seta te drugi set gubi na protivnikovih slabijih 122. Odlučili smo se za zamjenu, što je samo po sebi bila dvojbena odluka ali u tom trenutku je utakmica već dobrano bila okrenuta u korist gostiju (preko 60 čunjeva razlike). Dejan ulazi u čišćenje te se u trećem hicu lagano ozljedio te je nastavak odigrao toliko da odigra.

Zadnji par ulazi s minusom od 1-3 i 169 čunjeva zaostatka. Robert osvaja prvi set za 6 čunjeva, zatim gubi za 41 čunj, do kraja igre se još izborio za šansu osvajanja poena tako što je dobio treći set ali zadnji set je ponovo loš (116) te gubi poen. Paolo odigrava solidno, kao i Mato, bez večih grešaka ali to u Novskoj znaći jedva preći 500 čunjeva.

Gosti su odigrali ekipno jako dobro, ćak puno bolje od nekih bolje plasiranih ekipa u Novskoj te ih očekuje borba za ostanak u ligi kojoj se i mi namjeravamo priključiti iako to trenutno možda izgleda nemoguće.

novska_koprivnica14_01 novska_koprivnica14_02 novska_koprivnica14_03

Napisao: Luko Del Ponte

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.