2.kolo 1.B HKLS

Rezultati

EkipaBodoviPoeniSetoviČunjevi
Ciglenica24.5123303
Obrtnik Torbar03.5123284

Ciglenica

Igrač Čunjevi Setovi Poeni
Vedran Bohatka56731
Luko Del Ponte55910
Ninoslav Gorički52010
Leonardo Horvat57831
Dejan Dal Ponte53410
Adriano De Bona54520.5
Ukupno3303112.5

Obrtnik Torbar

Igrač Čunjevi Setovi Poeni
Branko Tomljanović52810
Antun Štimac59431
Robert Gajić52831
Željko Kulfa52410
Željko Milinković56531
Ivica Kulfa54520.5
Ukupno3284133.5

Nova dva boda u ligi osvojili smo u doslovce posljednjem hicu te upisali drugu uzastopnu pobjedu sa minimalnom prednošću nad gostima iz Zagreba. Ukupni rezultat je dosta lošiji ali nismo ni igrali u najjačoj postavi zbog ozljeda.

U prvom paru Vedran izvrsnom igrom osvaja poen. Ja igram poprilično loše u prvom setu te me protivnik poprilično deklasirao uzevši prvi set i 35 čunjeva prednosti. U drugom i trećem setu ipak popravljam igru te ih osvajam ali protivnik je bio ipak daleko bolji danas te u zadnjem setu osvaja poen uz izvrsnu igru u pune. Nakon prvog para bilo je za nas ipak zadovoljavajućih 1-1 i 4 čunja prednosti za nas.

Drugi par je u ovoj utakmici bio u sastavu Leonardo i Ninoslav koji je igrao umjesto Gabrijela koji je ozlijeđen.  Leonardo osvaja poen uvjerljivo sa svojom izvrsnom igrom, posebice u čišćenju. Ninoslav kreće dosta slabo u prvom setu, u nastavku se ipak popravlja ali gubi još dva seta zbog dosta slabog čišćenja, ipak protivnik ne iskorištava nešto puno njegovu slabu igru te osvaja poen sa samo 8 čunjeva prednosti tako da je nakon drugog para bilo 2-2 i 50 čunjeva prednosti za nas.

Dejan je u zadnjem paru imao zadatak da protiv respektabilnog protivnika nastoji ne izgubiti previše čunjeva. Započinje izvrsno osvajajući prvi set ali nakon toga mu se igra poprilično raspala ponajviše u čišćenje ali ipak u zadnjem setu uspijeva odigrati izvrsne pune (107) koje je nažalost nadogradio katastrofalnim čišćenjem (26) uz reviju promašaja ali prava drama se odigravala u drugom duelu zadnjeg para. Adriano je krenuo izvrsno u prvih 60 hitaca te osvaja dva seta. Ipak zbog nedostatka snage u trećem setu ne uspijeva mirno utakmicu privesti kraju te u pravoj drami zadnjeg seta donosi pobjedu doslovce u zadnjem hicu u kojem je morao srušiti dva vezana čunja nakon što je protivnik u zadnjem hicu srušio samo dva čunja od postavljenih devet.

Uglavnom, neriješen rezultat bi bio najrealniji ali uz dosta sreće dolazimo do dva vrijedna boda te i nakon drugog kola ostajemo vodeći u poretku 1.B HKLS.

Iduće kolo gostujemo kod ekipe iz Pakraca koja je trenutno posljednja na tablici ali iako su dosta loše započeli prvenstvo protiv nas su ipak favoriti na svojoj kuglani na kojoj mi nismo do sada imali prilike igrati.

 

Napisao: Luko Del Ponte

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.