17.kolo 3.HKLS Bj

Rezultati

EkipaBodoviPoeniSetoviČunjevi
Ciglenica26153083
0292949

Ciglenica

Igrač Čunjevi Setovi Poeni
Luko Del Ponte52341
Gabrijel Salvador51131
Zdenko Dal Ponte5121.50
Zvonko Klenkar53531
Paolo Del Ponte5081.50
Robert De Vila49421
Ukupno3083154
Igrač Čunjevi Setovi Poeni
Robert Spahović48600
Danilo Herić47510
Željko Vacula4992.51
Dubravko Mihalić51310
Darko Miško4962.51
Goran Musij48020
Ukupno294992

 

Pobjedom u posljednjoj utakmici ove ligaške sezone na kuglani u Kutini osigurali smo prvo mjesto i plasman u 2.HKLS slijedeće sezone. Iako rezultatski dosta slabije od uobičajenih naših izdanja u Kutini, sasvim dovoljno za pobjedu i osvajanje dva boda.

U prvom paru Gabrijel i ja igramo dosta loše, pogotovo u pune dok u čišćenju uspijevamo tu i tamo nešto odigrati. I sa ovako slabom igrom uzimamo gostima dva poena te stvaramo razliku od 73 čunja.

Drugi par u kojem su Zvonko i Zdenko nastavlja sa ispodprosječnom igrom prvog para ali Zvonko u drugih 60 hitaca ipak dosta bolji te osvaja poen dok Zdenko gubi poen naizgled zbog 3 promašaja u zadnjem setu uz 63 srušena čunja u čišćenju ali zapravo zbog jako loše igre u pune (75).

Zadnji par u sastavu Paolo i Robert ulaze s prednošću od 3-1 i 108 čunjeva. Paolo gubi poen kao i Zdenko na setove dok ima više srušenih čunjeva te u zadnjem hicu srušivši samo jedan od 4 čunjeva koji su stajali. Robert zbog prvog i zadnjeg slabog seta nema 500 srušenih čunjeva ali osvaja poen.

Iako nismo igrali u najboljem sastavu jer je Ivan pošteđen zbog bolesti, ukupni učinak je trebao biti puno bolji no i ovo je bilo dostatno za osvajanje bodova.

U zadnjem kolu gostujemo u Sisku protiv druge ekipe KK “Zanatlija” u utakmici koja rezultatski ne znaći ništa za konačni poredak ali ju ipak planiramo odraditi maksimalno ozbiljno te idemo po pobjedu u zadnjem kolu.

kutina_slavonac16_01 kutina_slavonac16_02

Napisao: Luko Del Ponte

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.