13.kolo 2.HKLS

Rezultati

EkipaBodoviPoeniSetoviČunjevi
Kuglački klub “Željezničar”, Varaždin28213258
Ciglenica0032945

Očekivani poraz na gostovanju u Varaždinu, ponovno nemamo 3000 srušenih čunjeva protiv istog protivnika ali s obzirom na sastav ekipe te Paolovu ozljedu tijekom igre može se reći da je utakmica uspješno “odrađena”.

Imali smo poprilično problema sastaviti ekipu u terminu u petak navečer. Gabrijel i ja smo bili zuzeti poslovnim obvezama a Zvonko ipak nije mogao nastupiti zbog bolesti.

U prvom dijelu Mato, Ninoslav i Robert gube sva tri poena. Najbliži osvajanju je bio MAto koji je za protivnika imao najslabijeg iz redova domaćina ali sa samo jednim izvrsnim setom od 152 čunja i ostalim puno lošijim setovima jednostavno je ostao kratak za 4 čunja. Ninoslav na momente opet pokazuje da može daleko bolje od prikazanog ali s 15 promašaja jednostavno bolje od ovog nije moglo, poen domaćina je bio neupitan od samog početka. Robert je odigrao solidno s kiksom na jednoj stazi s 5 promašaja si je upropastio priliku za bolji rezultat te eventualno osvajanje poena.

U drugom dijelu Paolo se ozljedio sredinom igre te je ostatak odrađen gledajuči samo da se ozljeda ne pogorša. Nažalost, nismo bili u mogučnosti zamjeniti ga pošto smo na jedvite jade i skupili šest igrača za ovaj susret. Ivan koji je naš najbolji igrač u ovoj utakmici je imao dosta loših prvih 60 hitaca, u drugom dijelu je to bila igra koja se od njega očekuje ali ni ovaj put nije uspio spojiti 4 kvalitetna seta a za protivnika je imao najboljeg iz redova domaćina tako da ni osvajanje poena nije bilo izgledno. Vedran još mora dosta poraditi na sigurnosti kod čišćenja. To je i očekivano od igrača s tako malo iskustva na stazama ali na momente dolazi do izražaja činjenica da se radi o igraču koji definitivno ima budučnost u kuglanju. Prava je šteta što je trenutno stanje u klubu takvo da jednostavno nismo u mogučnosti malo više poraditi s njim ali zbog samoinicjativnog zalaganja mu treba čestitati.

Sve u svemu ponovno mogu rezimirati ono što govorim iz kola u kolo. Rezultati su s obzirom na stanje i fond raspoloživih igrača takvi kakvi jesu. Mogu biti bolji,posebice kod nekih igrača, ali nažalost večinu utakmica smo primorani jednostavno “odraditi” bez razmišljanja o krajnjem rezultatu koji je trenutno najslabiji unazad nekoliko godina.

Slijedeće kolo ponovno igramo u Novskoj te ako uspijemo nastupiti u punom sastavu (ako Paolo sanira ozljedu) imamo šanse konkurirati gostima, ekipi iz Zaboka koja dolazi s najmlađim i najperspektivnijim sastavom u ligi koji može odigrati jako dobro ali s obzirom na iskustvo mogu odigrati i slabije a mi svoju priliku možemo naći jedino ako odigramo najbolju utakmicu u sezoni.

Napisao: Luko Del Ponte

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.