Uvjerljiva pobjeda na gostovanju u Zaboku

Rezultati

EkipaBodoviPoeniSetoviČunjevi
Obrtnik, Oroslavje0063084
Ciglenica28193289

Obrtnik, Oroslavje

Igrač Čunjevi Setovi Poeni
Jadranko Kovačićek52900
Žarko Šoštar48100
Nikola Boromisa50910
Darko Bratković52510
Božidar Kuharić51810
Darko Tuđa52220
Ukupno308450

Ciglenica

Igrač Čunjevi Setovi Poeni
Luko Del Ponte57241
Leonardo Horvat56541
Gabrijel Salvador53731
Valentino Smuđ54931
Vedran Bohatka51731
Saša Dal Ponte54921
Ukupno3289196

Maksimalnom pobjedom u utakmici 5.kola na gostovanju u Zaboku zauzimamo prvu poziciju u poretku 2.HKLS. Poveći oprez koji smo imali prilikom priprema za ovu utakmicu urodio je plodom te smo odigrali jako dobro uz napomenu da domaćini nisu imali svoj dan.

U prvom paru Leonardo i ja odigravamo dosta dobro, Leo u čišćenje, ja u pune te bez većih problema osvajamo prva dva poena u utakmici te postavljamo veliku razliku u ukupnim čunjevima od 127 čunjeva.

Drugi par je već nakon tri seta osvojio jedan bod jer Valentino i Gabrijel oba osvajaju pojedinačne poene. U četvrtom setu Gabrijel malo popušta te gubi set kao i Valentino što nije nikako dovelo u pitanje krajnji rezultat.

Saša i Vedran ulaze sa velikom prednošću od 4-0 u poenima i 179 čunjeva za nas. Vedran kreće jako slabo u prvom setu, Saša iznimno dobro, u drugom setu podjednaka igra u kojoj Saša gubi set ali Vedran osvaja. Treći set, koji je uvijek jako bitan, i u zadnjem paru odigravamo odlično te i Saša i Vedran osvajaju setove ali Vedran ima 9 čunjeva zaostatka. Saša gubi zadnji set ali ipak uvjerljivo osvaja poen dok je Vedran čak i uz 3 promašaja u zadnjim hicima ipak osvojio set te i poen iako protivnik ima 1 čunj više ukupno.

Naizgled prilično uvjerljiva i lagana pobjeda ali odigrali smo svi maksimalno koncentrirano te smo smanjili broj pogrešaka (kojih je ipak bilo) na minimum te je to i presudilo. Naravno, domaćini nisu bili na svom nivou te smo očekivali puno veći otpor i daleko neizvjesnija utakmicu ali ne žalimo se.

Za ljubitelje neizvjesnih utakmica možemo najaviti ovu subotu u Kutini protiv ekipe Graničara iz Đurđevca koji se nakon loša prva četiri kola polako vračaju u formu te su nekoliko puta pokazali da u Kutini mogu odigrati iznimno dobro te i mi moramo dati puno više od one utakmice sa Cestom jer se takvom igrom više nećemo provući.

Napisao: Luko Del Ponte

Jedan komentar na “Uvjerljiva pobjeda na gostovanju u Zaboku”

  1. ivan

    Što reći nakon ovakve pobjede i ujednačene igre,ostaje jedino čestitka dečki kapa do poda,i sretno u subotu, da dobro ste čuli ne u petak,oprez je majka mudrosti !!!!

    Odgovori

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.