Pobjeda na gostovanju u Zagrebu

Rezultati

EkipaBodoviPoeniSetoviČunjevi
Obrtnik Torbar02123267
Ciglenica26123365

Obrtnik Torbar

Igrač Čunjevi Setovi Poeni
Željko Milinković54010
Đino Pezo59741
Ivica Kulfa51120
Vladimir Gašpert54910
Damir Jordan5251.50
Dalibor Bodiš5452.51
Ukupno3267122

Ciglenica

Igrač Čunjevi Setovi Poeni
Gabrijel Salvador56931
Leonardo Horvat54600
Valentino Smuđ52921
Luko Del Ponte63031
Saša Dal Ponte5392.51
Vedran Bohatka5521.50
Ukupno3365124

U 5.kolu 1.B HKLS gostovali smo u Zagrebu na istoimenoj kuglani protiv ekipe Obrtnik-Torbar te se vraćamo sa dva važna boda. Pošto nam je ovo prvi nastup na toj kuglani možemo biti vrlo zadovoljni krajnjim rezultatom dok su neki igrači ostali dužni nekih desetak čunjeva.

U prvom paru na dva najbolja igrača domaćina suprotstavljamo iskustvo. Leonardo i Gabrijel su imali prvenstveni zadatak srušiti što više čunjeva bez imperativa osvajanja poena. Gabrijel iskorištava slabiju igru Milinkovića te osvaja i važan poen dok Leonardo tek zadnji set igra onako kako zna i može ali gubi poen. Nakon prvog para je bilo 1-1 i 22 čunja prednosti za domaćine.

Drugi par u kojem igramo Valentino i ja već imamo zadatak osvajanja poena što uspješno i ostvarujemo. Valentino se dosta mučio s prilagodbom na kuglanu te ostaje na relativno malo srušenih čunjeva ali osvaja važan poen. Ja sam imao malih problema u drugom setu ali ostalo konačno odigravam na visokom nivou te osvajam poen i dosta veliku razliku u čunjevima. Nakon drugog para je 3-1 i 77 čunjeva za nas.

Saša i Vedran u zadnjem paru su trebali u najmanju ruku sačuvati prednost u čunjevima. Prvi set odigravaju dosta skromno ali domaćini ne uspijevaju to iskoristiti , u drugom setu i Saša i Vedran igraju dosta bolje da di treći set ponovno igrali slabašno ali domaćini ni ovaj put ne uspijevaju prebaciti igru na svoju stranu. U zadnjem setu Saša osvaja poen ali Vedran gubi poen bez obzira što ima 7 čunjeva više od protivnika.

Iako smo malo strahovali od kuglane ipak se pokazalo da se i na njoj mogu srušiti veliki rezultati te nam ostaje dojam da možemo ekipno to još i poboljšati. Prilika za to će biti već ove godine kada gostujemo protiv trenutno vodeće ekipe lige.

Slijedeće kolo moramo potvrditi ovu pobjedu protiv ekipe iz Lepoglave koja iako trenutno ne djeluje tako opasno može itekako dobro odigrati. U ovom rangu jednostavno nema laganih utakmica tako da moramo odigrati maksimalno dobro na svojoj kuglani u Kutini.

 

 

Napisao: Luko Del Ponte

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.