Maksimalna pobjeda u Kutini

Rezultati

EkipaBodoviPoeniSetoviČunjevi
Ciglenica28153484
Sirela, Bjelovar0093290

Ciglenica

Igrač Čunjevi Setovi Poeni
Valentino Smuđ58421
Ninoslav Gorički57521
Luko Del Ponte61841
Vedran Bohatka55821
Leonardo Horvat58621
Gabrijel Salvador56331
Ukupno3484156

Sirela, Bjelovar

Igrač Čunjevi Setovi Poeni
Anto Martić55320
Mato Nikolić52620
Darko Jelović54400
Nikola Rosandić55320
Slavko Miličić58520
Mato Spahić52910
Ukupno329090

Uvjerljivom pobjedom na prvoj utakmici u Kutini ove sezone osvajamo nova dva boda. Ekipa Sirele iz Bjelovara je odigrala bolje od utakmice u lipnju ali mi smo ponovno bili na visokom nivou te ovog pute ne propuštamo ni jedan poen gostima.

Valentino je sa nekoliko dosta dobrih treninga, zaslužio priliku u početnih 6, te je takvu odluku u potpunosti opravdao odigravši odlično te se za sada pokazuje kao veliko pojačanje u klubu. Ninoslav u Kutini igra odlično što je pokazao tek u zadnjem setu ali ipak osvaja poen uz solidan ukupni rezultat. Ja konačno uspijevam povezati igru u pune i u čišćenje što je odmah rezultiralo visokim brojem srušenih čunjeva iako ima tu (kao i kod svih) mjesta za popravak.

Nakon prvog dijela utakmica je bila praktički riješena jer vodstvo od 3-0 i 154 se ne dostiže baš tako često. Vedran se dosta mučio te uz dva slabija seta malo kvari ukupan rezultat ali ipak osvaja poen tek u zadnjih nekoliko hitaca. Gabrijel odigrava jako dobro posebice ako uzmemo u obzir da je on jedini igrač u klubu koji na gostovanjima igra bolje nego u Kutini ali današnji ujednačeni  nastup pokazuje da možemo i na domaćim utakmicama računati na njega. Leonardo je danas bio žrtva moje pogreške u slaganju rasporeda ali ipak pokazuje da može odigrati odlično pod pritiskom te je nakon prva dva izgubljena seta nadoknadio razliku te uz malo sreće na kraju osvojio poen protiv Miličića koji je odigrao odlično u pune (401).

Iako smo bili samo nekoliko čunjeva daleko od ekipnog rekorda, imamo dosta rezerve te kada uspijemo posložiti sve kockice, možemo broj srušenih čunjeva još poprilično povećati. A uzevši u obzir iskustva iz proljeća, gosti sada u Kutinu za razliko od prijašnjih godina dolaze odigrati jako dobro te ćemo morati u nekim utakmicama još povisiti razinu igre u odnosu na ovu utakmicu. U ekipi su još i Saša i Adriano koji također mogu odigrati jako dobro te imamo 8 igrača koji u svakom trenutku konkuriraju za nastup na utakmici.

Idući vikend gostujemo u Bjelovaru protiv ekipe Željezničara što nam je ponovno ispit prilagodbe na drugačiju kuglanu ali uzevši u obzir prilagodbe koje smo imali  prijašnjih sezona ovo ne bi trebao biti problem. Ako odigramo maksimalno koncentrirano možemo računati ponovno na neke bodove.

Napisao: Luko Del Ponte

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.