6.kolo 2.HKLS

Rezultati

EkipaBodoviPoeniSetoviČunjevi
Ciglenica0263041
Podravka, Koprivnica26183175

Ciglenica

Igrač Čunjevi Setovi Poeni
Luko Del Ponte57331
Gabrijel Salvador53321
Vedran Bohatka48300
Dejan Dal Ponte47700
Zdenko Dal Ponte48210
Robert De Vila49300
Ukupno304162

Podravka, Koprivnica

Igrač Čunjevi Setovi Poeni
Saša Štefić53110
Zlatko Betlehem51520
Ivica Uremović51341
Boris Ivaniš51941
Miroslav Šaško55331
Marijan Česi54441
Ukupno3175186

Nakon pobjede iz prošlog kola došao je i poraz u Kutini nakon dugog niza pobjeda na toj kuglani. Naravno, tom porazu je uvelike doprinijela naša najlošija igra do sada ali i odlično raspoloženi gosti koji su pokazali da se i na kuglani u Kutini može normalno igrati.

Krenuli smo očekivano s najjačim parom odmah na početku i gosti su odmah pokazali kako su došli bez ikakvog straha prema kuglani što je gotovo uobičajeno bilo za dosadašnje ekipe koje su gostovale u Kutini. Gabrijel osvaja poen iskoristivši jedan loš set Betlehema dok ja nakon lošeg starta u pune i gubitka prvog seta odigravam zadovoljavajuće.

Drugi par u sastavu Dejan i Vedran ulaze sa prednošću od  2-0 i 60 čunjeva prednosti za nas. Vedran kreće odlično u pune kao i njegov protivnik koji manje griješi u čišćenje te osvaja set, u nastavku Vedran igra daleko lošije te Uremović osvaja sve setove iako ne odigrava ništa posebno. Dejan, u svom najlošijem izdanju do sada, pokazuje da u gostima igra daleko bolje i ima dosta problema sa čišćenjem te ne uspijeva osvojiti niti jedan set protiv Ivaniša koji ne uspijeva povećati razliku još više. Da su gosti u drugom paru odigrali svoje uobičajene rezultate utakmica bi već tada otišla potpuno na strani gostiju, ovako ipak ostaje realna šansa za naše osvajanje bodova.

Zdenko i Robert ulaze u igru sa 2-2 i 12 čunjeva prednosti na strani gostiju. Već nakon prvog seta utakmica je bila praktički riješena, što zbog slabašne naše igre ali ipak uglavnom zbog izvanrednog nastupa Šaška na drugoj stazi (165) te se razlika u čunjevima povećava na nedostižnih 69 čunjeva. Iako gosti u nastavku imaju periode slabije igre (Šaško 115) Robert i Zdenko ne uspijevaju odigrati manje više ništa posebno. Robert nešto bolji od Zdenka ali sa lošim zadnjim setom upropaštava relativno dobru igru.

Igrom u pune smo u potpunosti parirali protivniku iako je i to bilo dosta ispod uobičajene naše igre. U čišćenju katastrofalno loše sa previše promašaja (36) ali i bez “vezanih” čunjeva i s lošim otvaranjima. Uglavnom, gosti su došli rasterećeni i bez straha od kuglane te su i odigrali jako dobro i kvalitetno i što je najvažnije poprilično ujednačeno, bez loših rezultata. Kod nas su čak četiri igrača odigrali dosta ispod svog prosjeka, neki manje neki više i gosti su sasvim zasluženo otišli iz Kutine sa dva boda, što se nije desilo nekih 7 posljednjih godina.

Iduće kolo nas očekuje gostovanje protiv Beline iz Novske, ekipe koju dosta dobro poznajemo i koja ove sezone igra jako dobro. Nadamo se da ćemo odigrati ipak nešto bolje na kuglani u Novskoj koju smo jako dobro upoznali prijašnjih sezona u ovom rangu.

Napisao: Luko Del Ponte

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.