2.kolo 2.HKLS

Rezultati

EkipaBodoviPoeniSetoviČunjevi
Ciglenica27173138
Cesta, Varaždin0173040

Ciglenica

Igrač Čunjevi Setovi Poeni
Luko Del Ponte52931
Gabrijel Salvador51320
Vedran Bohatka51131
Adriano De Bona54031
Leonardo Horvat53141
Dejan Dal Ponte51421
Ukupno3138175

Cesta, Varaždin

Igrač Čunjevi Setovi Poeni
Mario Bunić51210
Josip Balažinec55021
Ljubomir Pintarić47610
Stjepan Špac52610
Stjepan Vrček48400
Stanko Dugi49220
Ukupno304071

U prvoj domaćoj utakmici ove sezone uhvatili smo dva boda protiv ekipe Ceste iz Varaždina koja je prošle sezone igrala 1.B HKL. Naizgled laganih 7-1 je bilo daleko od lagane pobjede jer smo rezultatski daleko od željene forme ali zahtjevna kuglana je i ovog puta bila određena prepreka za goste.
Godinama standardi prvi par u sastavu Gabrijel i Luko nije baš otvorio utakmicu dobro. Gabrijel gubi poen od odličnog Balažinca koji odigrava respektabilnih 550 čunjeva dok ja igram loše u pune ali moj protivnik nije bio tako raspoložen kao Gabrijelov pa uspijevam uhvatiti poen. Nakon prvog para rezultat je 1-1 i 20 čunjeva prednosti za goste. U drugom paru nastupaju Vedran i Adriano. Adriano rutinski uzima poen protiv Špaca koji je igrao dosta dobro ali jedan loš set od 118 srušenih čunjeva je presudio jer je Adriano igrao sve bolje iz seta u set. Vedran jako dobar ali u nekoliko navrata sa promašajima malo kvari ukupni dojam iako uvjerljivo osvaja poen protiv najslabijeg iz gostujuće ekipe. Nakon drugog para je 3-1 i 29 čunjeva prednosti za nas. U zadnjem paru nastupaju Dejan i Leonardo. Dejan osvaja poen uz dosta izjednačenu igru u kojoj je loše pune nadogradio odličnim čišćenjem i obratno te uz nekoliko dobrih poteza osvaja dva bitna seta i poen. Leonardo je krenuo dosta nervozno i u grču, kao i ostatak ekipe danas, ali se nakon katastrofalno lošeg početka drugog seta (samo 42 čunja nakon 10 hitaca u pune) probudio te u nastavku odigrao jako dobro i osvojio poen.
Kao što sam napomenuo na početku, rezultatski dosta loša igra sa naše strane u kojoj istina, nitko nije puno podbacio ali nitko nije ni “potegnuo” te su opet kao i nakon prvog kola neki igrači ostali sada već dosta dužni. Nužno će biti još malo popraviti formu na kuglani u Kutini jer nas već u subotu čeka gradski derby protiv Zanatlije iz Kutine, koja iako oslabljena sa našim pojačanjima ima svoje adute kojima bi mogli doći do bodova.
Nakon utakmice goste smo počastili skromnom večerom u klupskim prostorijama u Ciglenici što ćemo pokušati ponoviti i sa ostalim gostima ovisno o voljnom momentu i financijama. Naravno, troškove večere nije platio klub nego sami igrači svojim sredstvima.

P.S. Da neupućene ne zbune ove fotografije sa ukupno 5 sudaca na utakmici moram napomenuti da su dvoje sudaca (T.Pleše i Z.Canjuga) odrađivali početničko stažiranje.

Napisao: Luko Del Ponte

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.