Ljetna liga, prijelazni rok …

Na kraju ove sportske sezone 2016/2017 donosimo kratak osvrt na događanja od kraja ligaških natjecanja i osvrt na novu sezonu 2017/2018.

Od 11.04. do 27.05.  na kuglani Športskog centra u Kutini odigravala se  Ljetna liga u organizaciji KK “Zanatlija”, Kutina. Prilika za malo neobaveznog i rekreativnog kuglanja koju su iskoristili gotovo svi igrači kluba natječući se u raznim ekipama (Zvonko, Dejan, Krunoslav, Ninoslav, Vedran i Luko). Rezultati su vidljivi na stranicama KSSMŽ.

Krajem svibnja nas je neugodno iznenadila vijest o iznenadnoj smrti našeg člana Marina Drašnera koji možda i nije puno nastupao ali je uvijek bio na raspolaganju kada je trebalo. Marino je inaće bio vrlo uspješan strijelac te je ove godine za svoj rad i uspjehe dobio i nagradu ZSU Grada Kutine za životno djelo. Čunjeve je malo teže pogađao ali trud je bio uvijek neupitan i hvala mu na svemu. Počivao u miru i neka mu je laka Hrvatska zemlja.

U prijelaznom roku je bilo vrlo prometno ove godine. Srećom po nas promet je bio jednosmjeran. U klub je došao iz kutinskog “Zanatlije” naš stari igrač te bivši predsjednik kluba, Adriano De Bona. Uz njega je još također iz kutinskog “Zanatlije” došao i njihov ponajbolji igrač, 13. igrač 1.BHKL sjever protekle sezone, Leonardo Horvat. Uz ovakva dva jaka pojačanja, nastavak kuglačke karijere je najavio i Saša Dal Ponte što nas iznimno veseli.

Sa ovakvim pojačanjima te uz činjenicu da iduću sezonu još možemo nastupati na kuglani u Kutini ciljevi i ambicije su nam očekivano porasli. Iako će sastav 2.HKLS iduće sezone biti dosta jači nego protekle, uz ovakva pojačanja od planirane borbe za ostanak nadamo se priključiti borbi za jedno od prva tri mjesta u ligi. Naravno da ćemo biti zadovoljni i samim ostankom jer bez obzira na kvalitetna pojačanja u prijelaznom roku još uvijek imamo problema sa ozljedama pojedinih igrača te će biti potreban dodatni angažman i kudikamo bolji rezultati od ovih ovogodišnjih da bi bili zadovoljni plasmanom na kraju iduće sezone.

Popis ekipa 2.HKL sjever za sezonu 2017 – 2018:

PosEkipa
1Podravka, Koprivnica
2Ciglenica
3Cesta, Varaždin
4Elektra, Križevci
5Obrtnik, Kr.To.
6Belina-Novska
7Slavonija, Novska
8Kutina
9Slavonac, Lipovljani
10Zanatlija, Sisak

Napisao: Luko Del Ponte

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.