Godišnja skupština 2013.g.

24.02.2013. s početkom u 10 sati održana je redovna godišnja skupština  Športskog kuglačkog kluba “Ciglenica”. 

Skupštinu otvara predsjedik kluba Zdenko Dal Ponte. Pozdravlja sve prisutne članove kluba i goste: Josipa Miškovića, načelnika općine Popovača, Ivicu Pasanca, predsjedika općinskog Vijeća i predsjednika Mjesnog odbora Ciglenica, Željka Kasika, predsjednika ZSU i S općine Popovača, Luku Del Ponte, predsjednika Županijskog kuglačkog saveza, Tomu Canjugu, predsjednika ŠKK “Zanatlija” iz Kutine, Sandru Horvat, predstavnika medija. Izvještava da su svoj izostanak opravdali Marcel Vučetić, ravnatelj Športskog centa, Nikica Perković, predsjednik ZSU i S Sisačko – Moslavačke županije i Goran Filipović, tajnik Županijskog kuglačkog saveza i predsjednik “Slavonija” iz Novske.

Konstatira da Skupštini prisustvuje 26 članova kluba, što predstavlja natpolovičnu većinu članova kluba i da prema tome Skupština može raditi i punopravno odlučivati.

Predlaže slijedeći dnevni red:

1. Otvaranje Skupštine i izbor radnih tijela i svećana dodjela priznanja

2. Izvještaji o radu i aktivnostima  i o financijskom poslovanju kluba za 2012. godinu

3. Izvještaj Nadzornog odbora kluba

4. Plan rada i aktivnosti i Plan financijskog poslovanja kluba za 2013. godinu

5. Rasprava o izvještajima i Planovima sa usvajanjem istih.

Dnevni red se jednoglasno prihvaća.

ad. 1) U Radno predsjedništvo su jednoglasno izabrani Zdenko Dal Ponte kao predsjedavajuči Skupštine, Đuro Horvat kao član radnog predsjedništva i Josip Del Ponte kao zapisničar.

Za ovjerovitelje zapisnika izabrani su Dejan Dal Ponte i Antun Pitiko.

U sklopu ove točke dnevnog reda, predsjednik je uručio zlatne medalje za osvojeno prvo mjesto u lanjskom takmićenju u 3.HKL sjever, zona Bjelovar-Sisak i upoznao Skupštinu da je klub bio proglašen za najbolju športsku udrugu 2011. godine, a njegov najbolji igrač bio proglašen za najboljeg sportaša općine Popovača u 2011. godini uz još jednog kixboksača.

ad. 2) Izvještaj o radu i aktivnostima kluba u 2012. godini pročitao je predsjednik kluba Zdenko Dal Ponte i prilaže se zapisniku.

Izvještaj o financijskom poslovanju kluba u 2012. godini pročitao je tajnik kluba Josip Del Ponte i prilaže se zapisniku.

ad. 3) Izvještaj Nadzornog odbora pročitao je njegov predsjednik Zvonko Klenkar i prilaže se zapisniku.

ad. 4) Plan rada i aktivnosti kluba u 2013. godini prikazao je predsjednik kluba Zdenko Dal Ponte i prilaže se zapisniku.

Plan financijskog poslovanja kluba prikazao je tajnik kluba Josip Del Ponte i prilaže se zapisniku.

ad. 5) U raspravi o izvještajima i planovima sudjelovali su Đuro Horvat, Gabrijel Salvador, Antun Pitiko, Zdenko Dal Ponte, Zvonko Klenkar, Luko Del Ponte i Josip Delponte.

U pozdravnim govorima i raspravi sudjelovali su i Josip Mišković, Željko Kasik, Ivica Pasanec, Tomo Canjuga i Luko Del Ponte.

ad. 6) Nakon rasprave izvještaji i planovi su prihvaćeni jednoglsno i svi se kao takvi prilažu zapisniku.

U Planu rada i aktivnosti kluba u 2013. godini, na prijedlog predsjednika kluba uvrštava se i početak rada na pripremama u obilježavanju 50 godišnjice postojanja kluba, koja će se obilježiti 2014. godine.

prijepis_zapisnika

financijski izvještaj za 2012

izvještaj nadzornog odbora za 2012

plan rada u 2013

izvješće o radu u 2012

financijsko izvješće po podračunu za 2012

plan financijskog poslovanja u 2013

Napisao: Luko Del Ponte

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.