7.kolo 2.HKLS

Rezultati

EkipaBodoviPoeniSetoviČunjevi
Belina-Novska0314.53139
Ciglenica259.53142

Belina-Novska

Igrač Čunjevi Setovi Poeni
Zoran Potočki5392.51
Vjekoslav Jurić49310
Zoran Mađar56541
Zvonko Fijačko48320
Dubravko Semenjuk50520
Darko Jurić55431
Ukupno313914.53

Ciglenica

Igrač Čunjevi Setovi Poeni
Luko Del Ponte5351.50
Gabrijel Salvador53331
Dejan Dal Ponte52700
Vedran Bohatka52021
Zdenko Dal Ponte51521
Stjepan Šprajc51210
Ukupno31429.53

Sa gostovanja u Novskoj vraćamo se sa novom pobjedom i dva boda koja smo osvojili u krajnje neizvjesnoj i napetoj utakmici. Na kraju je presudilo malo sreće i naša ujednačena igra bez nekih jako dobrih rezultata ali što je najvažnije i bez većih kikseva.

Nakon cijelo tjedne analize protivničke igre na kraju sastavljamo ekipu gotovo standardno. U prvom paru Gabrijel dosta dobar u prvih 60 hitaca dok u nastavku nešto lošiji u čišćenju ipak poen osvaja dosta uvjerljivo ponajviše zbog katastrofalno loše igre V. Jurića u drugih 60 hitaca (209). Moj protivnik odigrava gotovo jednako sva četiri seta izvrsnom igrom u pune dok ja gubim setove upravo u čišćenju kroz nekoliko pogrešaka koje Potočki uspješno iskorištava. Nakon prvog para bilo je za nas obećavajućih 1-1 i 36 čunjeva prednosti ali ipak smo malo razočarani jer smo mogli bolje iskoristiti lošu igru domaćina.

U drugom paru Dejan gotovo da i nije imao šanse protiv najboljeg u redovima domaćina, Zorana Mađara, Dejan dosta dobar u čišćenju ali jako lošom igrom u pune nije mogao ozbiljnije zaprijetiti. Vedran u prvih 60 hitaca dosta rezerviran sa nekoliko promašaja u čišćenju koja su ga koštala dosta čunjeva gubi oba seta protiv Fijačka koji je do tada igrao solidno. Na našu sreću u drugih 60 hitaca gledamo katastrofalno lošu igru Fijačka koju Vedran iskorištava te osvaja važan poen ali što je i još važnije ukupna razlika u čunjevima ostaje gotovo jednaka kao i nakon prvog para (+35 za nas).

Zadnji par ulazi s imperativom osvajanja jednog poena i održavanja ukupne razlike u čunjevima. Imperativ osvajanja poena imao je Zdenko koji je igrao protiv slabijeg protivnika dok je Stjepanov zadatak bio “kontroliranje” razlike u čunjevima protiv statistički najboljeg igrača Beline, Darka Jurića. Nakon prvog seta situacija je bila gotovo savršena za nas, Zdenko i Stjepan igraju dobro dok domaćini ne uspijevaju napraviti početni pritisak te gube setove i 25 čunjeva. U drugom setu domaćini ipak dosta bolji te osvajaju setove i smanjuju ukupnu razliku za 28 čunjeva. U nastavku Zdenko osvaja treći set dok Stjepanu izmiče osvajanje seta za 3 čunja, ipak ukupna razlika poslije trećeg seta je 43 čunja za nas. Koliko je to zapravo malo vidjeli smo nakon igre u pune u zadnjem setu gdje zahvaljujući našom lošom igrom i dobrom igrom domaćih igrača ukupna razlika se smanjuje na samo 11 čunjeva naše prednosti. Ipak s nekoliko odličnih poteza u čišćenju, iako su ukupno odigrali dosta loše to zadnje čišćenje i Zdenko i Stjepan uspijevaju osvojiti taj jedan igrački poen i zadržati ukupnu razliku u čunjevima iako su domaćini imali “čistu” priliku da osvoje bodove ali su je na našu sreću propustili iskoristiti. Na kraju je presudila naša ujednačena igra u kojoj smo tek u zadnjem setu zadnjeg para imali nešto slabije rezultate dok su domaćini imali prevelika razdoblja jako loše igre.

Slijedi stanka od dva tjedna u ligaškom natjecanju koju ćemo iskoristiti za odigravanje Kup natjecanja gostovanjem u Sisku 27.11.2016.g. s početkom u 10 sati a igramo protiv Siscie.

Napisao: Luko Del Ponte

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.