Turnir u povodu 60.g. rada KK “Zanatlija”, Kutina

U nedjelju 18.05.2014.g. održan je kuglački turnir narodnim načinom na kuglani ŠC Kutina povodom 60.g. djelovanja i rada KK “Zanatlija”, Kutina. Iako su rezultati bili posve u drugom planu borba je bila neizvjesna te je na kraju presudio jedan čunj u našu korist. Bitnije je da se na kuglani u Kutini okupilo 50-tak kuglačica i kuglača, uglavnom iz četiri kluba koji su vezani uz kuglanu u Kutini. Isto tako prisutno je bilo i desetak rekreativaca i rekreativki od kojih su se neki prvi puta susreli s kuglom i kuglanjem a neki su se pokazali i iskazali kao kvalitetan igrački materijal.
Čestitamo prijateljima iz KK “Zanatlija”, Kutina na dugogodišnjem radu i tradiciji te im želimo još puno godina kvalitetnog rada, natjecanja i rezultata. Žalosno je da ova četiri Kutinska kluba od iduće sezone moraju službene utakmice igrati u susjednim gradovima jer kuglana u ŠC Kutina ne ispunjava uvjete za igranje 2.HKL.

14.lipnja 2014.g. ponovno se planiramo okupiti povodom manifestacije Kutinskog sportskog ljeta te ponoviti natjecanje i druženje kuglača izvan sezone natjecanja.

Rezultati

Napisao: Luko Del Ponte

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.