Redovna sjednica Skupštine kluba

ZAPISNIK
Sa redovne godišnje sjednice Skupštine Športskog kuglačkog kluba “Ciglenica” Ciglenica koja je održana 11. veljače 2017. godine u Društvenom domu u Ciglenici s početkom u 17 sati.

Ad 1.) Skupštinu otvara tajnik kluba Luko Del Ponte koji pozdravlja sve prisutne članove kluba i goste: Željka Kasika, predsjednika Zajednice sportskih udruga Grada Popovače i Tomu Canjugu predsjednika Kuglačkog kluba “Zanatlija” Kutina.
Jednoglasno je izabrano radno predsjedništvo u sastavu Luko Del Ponte, Đuro Horvat i Ivan Pasanec, zapisničar Luko Del Ponte i ovjerovitelji zapisnika Ninoslav Gorički i Gabrijel Salvador.
Verifikacijska komisija u sastavu Robert De Villa kao predsjednik te Zoran Poletto i Zvonko Klenkar kao članovi konstatirali su da je od 36 članova kluba prisutno 19 članova što je natpolovična većina te Skupština može donositi pravovaljane odluke. Izvješće komisije za verifikaciju je prihvaćeno jednoglasno te je priloženo uz ovaj zapisnik.

Ad 2.) Predloženi dnevni red:

 1. Otvaranje Skupštine i izbor radnog predsjedništva, zapisničara i ovjerovitelje zapisnika
 2. Usvajanje dnevnog reda
 3. Podnošenje izvještaja o radu u 2016.g. :
  1. Izvještaj o radu i aktivnostima u 2016.god.
  2. Izvještaj o financijskom poslovanju kluba u 2016.god.
 4. Rasprava o izvještajima i usvajanje istih
 5. Donošenje odluke o visini članarine za 2017.g.
 6. Prijedlog rada u 2017.g.:
  1. Prijedlog plana rada i aktivnosti kluba u 2017.g.
  2. Prijedlog financijskog poslovanja kluba u 2017.g.
 7. Rasprava o prijedlozima planova i usvajanje istih
 8. Svečana podjela medalja za osvojeno 1.mjesto u 3.HKLS
 9. Pozdravna riječ gostiju
 10. Razno
  je jednoglasno prihvaćen bez primjedbi.

Ad 3.) Izvještaj o radu i aktivnostima kluba u 2016.g. te izvještaj o financijskom poslovanju kluba u 2016.g. pročitao je tajnik kluba Luko Del Ponte. Izvještaj o radu i aktivnostima kao i izvještaj o financijskom poslovanju priloženi su uz ovaj zapisnik.

Ad 4.) Nitko se nije javio za raspravu o izvještajima te su isti jednoglasno usvojeni.

Ad 5.) Tajnik kluba Luko Del Ponte je predložio da visina članarine članova kluba u 2017.g. bude na istoj razini kao i prošle godine, 10,00 kn. Obrazlaže da za sada nije potrebno povećavati visinu članarine jer klub financijski uredno posluje. Prijedlog je jednoglasno prihvaćen te je usvojena visina članarine za 2017.g. u iznosu od 10,00 kn za fizičke osobe i 100,00 kn za pravne osobe.

Ad 6.) Tajnik kluba Luko Del Ponte pročitao je prijedlog plana rada i aktivnosti kluba u 2017.g. kao i prijedlog plana financijskog poslovanja za 2017.g.

Ad 7.) Prijedlog plana rada i aktivnosti te prijedlog financijskog poslovanja za 2017.g. Prihvaćeni su jednoglasno bez rasprave.

Ad 8.)
Ivan Pasanec, predsjednik VMO Ciglenica podijelio je medalje natjecateljima za osvojeno 1. mjesto u 3.HKLS u sezoni 2015/2016 kao i nagrade za 1. igrača lige (Luko Del Ponte) i 2. igrača lige (Gabrijel Salvador).

Ad 9.)

Tomo Canjuga, predsjednik KK “Zanatlija”, Kutina, pozdravlja sve prisutne članove kluba kao i goste te nas obavještava i poziva da se prijavimo na ljetnu ligu u Kutini koju organizira njihov klub.

Ivan Pasanec, predsjednik Vijeća mjesnog odbora Ciglenica, pozdravlja sve prisutne članove i goste. Sretan je i zadovoljan radom i financiranjem kluba kao i postignutim rezultatima. Posebice se zahvaljuje Zajednici sportskih udruga Grada Popovače na redovnom i vanrednom financiranju rada kluba. Koristi priliku te se zahvaljuje i Gradonačelniku Grada Popovače, g. Josipu Miškoviću na uspješnoj suradnji i na realizaciji obnove prostora bivše kuglane u kojoj je i održana sjednica Skupštine. Žali za prekidanjem duge tradicije boćanja u selu ali mu je to i razumljivo pošto je svake godine sve manje ljudi koji su tu tradiciju održavali.

Željko Kasik, predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Popovače, pozdravlja sve prisutne u ime Zajednice te u ime Gradonačelnika g. Josipa Miškovića koji nije mogao prisustvovati. Pohvaljuje fer, korektnu i dobru suradnju sa klubom i sa predstavnikom kluba u ZSU g. Ivanom Pasancem. Također pohvaljuje i rad kluba koji ima, kako ističe, ogledne primjerke prijava i izvještaja. Napominje kako ne tražimo ništa vanredno i posebno te se nada da će suradnja i dalje biti na istom nivou. Obečaje i da ćemo dobiti i dodatna sredstva ovisno o stanju proračuna same Zajednice.

Ad 10.) Pošto nije bilo zainteresiranih za daljnju raspravu, druženje članova kluba i gostiju nastavljeno je uz prigodni domjenak.

Izvještaji za 2016.g. (O radu i aktivnostima i financijski izvještaj)

Planovi za 2017.g. (Plan rada i aktivnosti i financijskog poslovanja)

Odluka o visini članarine za 2017.g.

Zapisnik

Napisao: Luko Del Ponte

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.