Redovna sjednica Skupštine kluba

ZAPISNIK
Sa redovne sjednice Skupštine Športskog kuglačkog kluba “Ciglenica” održane 23. siječnja 2022.godine u Društvenom domu u Ciglenici s početkom u 11 sati.

 

ad 1.) Skupštinu otvara predsjednik kluba Ivan Pasanec koji pozdravlja sve prisutne članove kluba i goste: savjetnicu za odnose s javnošću Grada Popovače gđu, Vanju Šošić i predsjednika Gradskog vijeća Grada Popovače g. Sašu Jagarčeca.
Jednoglasno je izabrano radno predsjedništvu u sastavu: Ivan Pasanec, Đuro Horvat i Luko Del Ponte, zapisničar Luko Del Ponte te Ninoslav Gorički i Krunoslav Križnjak kao ovjerovitelji zapisnika.

ad 2.) Verifikacijska komisija u sastavu Ninoslav Gorički kao predsjednik te Krunoslav Križnjak i Zdenko Dal Ponte kao članovi konstatirali su da je od 29 članova kluba s pravom glasa prisutno 15 članova što je natpolovična većina te skupština može donositi pravovaljane odluke. Izvješće komisije za verifikaciju je prihvaćeno jednoglasno te je priloženo uz ovaj zapisnik.

ad 3.) Predloženi dnevni red:

 1. Otvaranje skupštine te izbor radnog predsjedništva (3 člana), zapisničara i ovjerovitelja zapisnika (2 člana) i verifikacijske komisije (3 člana)
 2. Izvješće verifikacijske komisije
 3. Usvajanje dnevnog reda
 4. Podnošenje izvještaja o radu u 2021.g.:
  a.  Izvještaj o radu i aktivnostima u 2021.g.
  b.  Izvještaj o financijskom poslovanju kluba u 2021.g.
 5. Rasprava o izvještajima te usvajanje istih
 6. Donošenje odluke o visini članarine za 2022.g.
 7. Prijedlog rada u 2022.g.:
  1. Prijedlog plana rada i aktivnosti kluba u 2022.g.
  2.  Prijedlog financijskog poslovanja kluba u 2022.g.
 8. Rasprava o prijedlozima planova i usvajanje istih
 9. Pozdravna riječ gostiju
 10. Razno

je jednoglasno prihvaćen bez primjedbi.

ad 4.) Izvještaj o radu kluba u 2021.g. je pročitao Luko Del Ponte, tajnik. Financijski izvještaj za 2021.g. pročitao je Luko Del Ponte, tajnik. Izvještaj o radu i financijski izvještaj su priloženi uz ovaj zapisnik.

ad 5.) U raspravi su sudjelovali:

 • Zdenko Dal Ponte koji izjavljuje da je jako impresioniran ovom ekipom što govore i natjecateljski rezultati, posebice oni koji i nisu obuhvaćeni izvješćem jer je od prvih pet igrača u ligi četvero igrača iz našeg kluba te imamo najbolje prosjeke u ligi. Također ga veseli i velika sloga u ekipi što se osjeća u unutarnjem radu kluba ali i u odnosu prema ostalim sudionicima u natjecanjima. Nadalje pohvaljuje i odnos prema rekreaciji na boćani u selu te naglašava važnost obnove same boćane.
 • Luko Del Ponte podsjeća da klub, sukladno statutu nema nadzorni odbor tako da članovi kluba sami vrše nadzor nad radom kluba te ih poziva da uvijek mogu pogledati i provjeriti sve vezano uz rad u klubu. Kao trener i voditelj ekipe izražava zadovoljstvo širinom i kvalitetom igračkog kadra.
 • Ivan Pasanec pohvaljuje rezultate, posebice u dvije utakmice početkom ove godine. Što se tiče projekta obnove boćane izjavljuje da smo malo zakasnili s prijavom za financiranje ali izjavljuje da ćemo ove godine pokušati to realizirati u suradnji sa Gradom Popovača i sponzorstvom tvrtke INA d.d. Vezano uz financiranje od strane ZSU Grada Popovače vjeruje da će se i izborom novog vodstva Zajednice nastaviti kvalitetna suradnja te se i povećati financijski iznosi. Zahvaljuje svim članovima koji sa malo financija rade kvalitetno te uspješno predstavljaju kako Ciglenicu tako i Grad Popovaču.

Svi izvještaju su jednoglasno usvojeni od strane članova kluba.

ad 6.) Tajnik kluba predlaže da visina članarine ostane na prošlogodišnjoj razini od 10,00 kn za podupirajuće članove, 30,00 kn za redovne članove i počasni članovi ne plaćaju članarinu.

Odluka je donesena jednoglasno. Odluka o visini članarine u 2021.g. je prilog zapisniku.

ad 7.) g. Ivan Pasanec iznosi Plan rada i aktivnosti kluba u 2022.g. a Luko Del Ponte Plan financijskog poslovanja u 2022.g.

ad 8.) Rasprave nije bilo.

Svi izvještaju su nakon rasprave jednoglasno usvojeni od strane članova kluba

ad 9.)
g. Saša Jagarčec, predsjednik gradskog vijeća Grada Popovače, ispričava se u ime gradonačelnika koji nije mogao doći zbog zdravstvenih problema. Pošto je prvi put u Ciglenici vrlo je ugodno iznenađen dugogodišnjim radom kluba koji pohvaljuje. Objašnjava da će novo vodstvo Zajednice sportskih udruga Grada Popovače raditi bez naknade te će sukladno tome ostati više raspoloživih sredstava za rad samih udruga. Za sve ostale dodatne potrebe i pomoć, stoji na raspolaganju.

ad 11.) Pošto nije bilo zainteresiranih za daljnju raspravu Skupština je završena u 12:15.

Dokumenti:

Izvještaj o radu u 2021.g.
Izvještaj o financijskom poslovanju u 2021.g.
Plan rada i aktivnosti u 2022.g.
Plan financijskog poslovanja u 2022.g.
Odluka o visini članarine u 2022.g.
Prijepis zapisnika sa skupštine 23.01.2022.

Napisao: Luko Del Ponte

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.