Pojedinačno prvenstvo SMŽ za 2018.g.

08.11.2018. te 14. i 15.11.2018. odigrano je pojedinačno prvenstvo Sisačko-moslavačke županije za muške. Iz ŠKK “Ciglenica” nastupilo je šest igrača, Gabrijel Salvador, Vedran Bohatka, Ninoslav Gorički, Saša Dal Ponte, Dejan Dal Ponte i Leonardo Horvat.

Iako nije ostvaren zacrtani plan od plasmana barem jednog igrača na pojedinačno prvenstvo regije, rezultatima smo djelomično i zadovoljni. Najbolji je na kraju bio Gabrijel, iako je nakon prvog nastupa imao samo 529 srušenih čunjeva, nastupom u Novskoj je završio na solidnom 12. mjestu. Vedran je odigrao dva ujednačena nastupa ali velik broj promašaja ga je koštao boljeg plasmana te završava na 14. mjestu a slično se može reći i za Ninoslava koji se nakon nekoliko sezona traženja ustalio na 530-540 čunjeva što je odlično ali u ovoj konkurenciji dovoljno tek za 15. mjesto. Leonardo je uz ozbiljne probleme sa leđima uspio ipak odigrati te se plasirao na 17.mjesto. Saša je dva puta imao 527 te završava na 20. mjestu dok je Dejan nastavio krizu te se plasirao kao naš najslabiji igrač na 21. mjestu od 32 igrača.

Prvak županije je Dino Herić iz KK “Slavonac”, Lipovljani a na prvenstvo regije su se plasirali igrači KK “Novske”, Marko Hećimović, Branko Crnogorac i Dario Duda te Hrvoje Crnojević iz KK “Slavonija”, Novska.

Pojedinačno-prvenstvo-SMŽ-2018-REZULTATI-SENIORI

Napisao: Luko Del Ponte

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.