Pojedinačno prvenstvo SMŽ za 2013.g.

[caption id="attachment_2327" align="alignleft" width="264"] Marko Hečimović (lijevo) i Leonardo Horvat (desno)[/caption]

Marko Hečimović iz KK “Novska” pobjednik je pojedinačnog prvenstva SMŽ za 2013.g. sa ukupno srušenih 1159 čunjeva, na drugom mjestu je Leonardo Horvat iz KK “Slavonija”, Novska koji ima isti broj srušenih čunjeva kao i Darko Zovko na trećem mjestu ali više u čišćenju.
Od naših igrača najbolji je bio Saša Dal Ponte sa 1103 koji je završio na 6.mjestu, te se plasirao na pojedinačno prvenstvo regije sjever. Luko Del Ponte sa 1064 je na 11.mjestu, Zvonko Klenkar na 15. mjestu sa 1043, Paolo Del Ponte na 16.mjestu sa 1041, Ninoslav Gorički na 22. mjestu sa 1010.

Poprilično slabi rezultati, no ako se uzme u obzir da niti ostatak igrača iz županije nije bio nešto značajnije bolji, recimo da su rezultati zadovoljavajući za dva jača treninga ovaj vikend. Nažalost, Gabrijel i Zdenko nisu bili u mogučnosti nastupiti, a nadamo se da će Paolo zaliječiti nastalu ozljedu do prvenstvene utakmice u petak.

Pojedinačno prvenstvo SMŽ 2013

Napisao: Luko Del Ponte

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.