Pojedinačno prvenstvo Regije sjever za 2017.g.

Proteklog vikenda održano je pojedinačno prvenstvo Regije sjever na kuglanama u Zaboku (1.nastup) i Koprivnici (2.nastup). Sukladno plasmanu sa pojedinačnog prvenstva Sisačko-moslavačke županije iz našeg kluba nastupio je Luko Del Ponte.
Nakon solidnog prvog nastupa u kojem sam imao poprilično prilika za neki veći rezultat završio sam na 14. mjestu što generalno gledano i nije tako loše. Cilj drugog nastupa je bio plasman u prvih deset igrača što bi donijelo dodatno povećanje kvote za županiju iduće sezone. Spregom nešto boljeg nastupa u Koprivnici i slabijim rezultatima konkurencije od očekivanih plasirao sam se na dosta visokom sedmom mjestu ostavši za 2 čunja “kratak” do nastupa na državnom prvenstvu. Sam rezultat je odličan jer mi je to daleko najbolji plasman na prvenstvu regije ali ipak tih nekoliko pogrešaka u čišćenju kojih jednostavno nije smjelo biti me koštalo dosta boljeg plasmana. Posebice je to vidljivo kada se uzme u obzir da sam ukupno gledajući imao najviše srušenih čunjeva u pune dok je u čišćenju to bilo dosta slabije.

Rezultati – regija – muški

Napisao: Luko Del Ponte

Jedan komentar na “Pojedinačno prvenstvo Regije sjever za 2017.g.”

  1. Ivan Pasanec

    Bravo Lukec sedmo mjesto je jako dobar plasman iako nisi zadovoljan što je dobro,ali uvjek može biti bolje još jednom čestitke na sedmom mjestu.

    Odgovori

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.