Parovno prvenstvo SMŽ za 2020.g.

U subotu 04.01.2020.g. na kuglani u Kutini održano je parovno prvenstvo županije za seniore. Na prvenstvu smo nastupili sa 4 para koji su završili kao 4., 7., 9. i 18. od 23 prijavljena para iz županije. Na prvom mjestu je par iz Novske u sastavu Branko Crnogorac i Marko Hećimović, na drugom, također iz Novske, Dario Duda i Ivica Brozović a na trećem mjestu par iz KK “Kutina” u sastavu Vladimir Podvalej i Vlado Čustonja.

Najbolji naš par je u sastavu Leonardo Horvat i Luko Del Ponte zaostao samo 5 čunjeva za 3.mjestom što generalno i nije loš rezultat ali moglo se bolje. Saša i Vedran su odigrali jako dobro iako je Saša odigrao dosta slabo drugih 60 hitaca. Gabrijel odličan u prvih 60 hitaca, nešto slabije kasnije, dok je Adriano tek jedan set odigrao na višoj razini. Ninoslav i Krunoslav dosta slabo uz previše promašaja ali krajnji plasman je solidan.

Treba napomenuti da nam je to tek drugi i treći nastup (trening) na obnovljenoj kuglani i trebati će još malo vremena da se vratimo u natjecateljski ritam nakon pauze od gotovo mjesec dana. A i sama igra na kuglani traži malo jači i čvršći pristup igri koji ćemo pokušati dodatno izbrusiti prije nastavka ekipnog dijela prvenstva krajem siječnja.

Rezultati

Napisao: Luko Del Ponte

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.