Parovno juniorsko prvenstvo regije sjever

Nakon gotovo osam godina ponovno smo zabilježili nastup na juniorskim prvenstvima. Da se podsjetimo, zadnji nastup je imao Ivan Ivandić još tamo 2010.g. na pojedinačnom prvenstvu RH za mlađe juniore (U18) koje se igralo u Slavonskom Brodu. Ivan je tada bio 25. od 45 natjecatelja.

Karlo i Luka su ipak ovaj nastup odradili sa rezultatom u potpuno drugom planu jer su oboje tek kuglački početnici (Luka sa dva treninga, Karlo sa desetak). Naravno i na samom rezultatu je vidljivo da je Karlo ipak nešto “iskusniji” te je na momente i njegova igra bila odlična ali naravno nedostaje još konstantnost i iskustvo ali sam napredak je vidljiv nakon svakog treninga i nastupa. Luka je također i više nego zadovoljio ponajviše hrabrošću i pristupom te jako brzim usvajanjem sugestija i korekcija.

Nadamo se kako će svoj napredak u igri moći pokazati na još nekoliko natjecanja iduće godine bez obzira na činjenicu što se natječu protiv igrača koji su ipak daleko iskusniji. Na žalost, pošto oboje studiraju daleko od Kutine biti će najveći problem kvalitetije se pripremiti za natjecanja ali volja je neupitna s njihove strane kao i potpora od strane kluba.

Iako smo na početku rekli da rezultati nisu bitni, ipak evo ih za arhivu:

parovi_u23

Napisao: Luko Del Ponte

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.