Osvojen Kup SMŽ

Po prvi puta nakon uvođenja ovog natjecanja uspjeli smo proći prvu stepenicu a to je natjecanje na nivou županije. U izmijenjenom izdanju koje se ove sezone igralo turnirskim načinom plasirali smo se na prvo mjesto koje jedino vodi dalje na nivo regije sjever.

Već u 1/4 finalu protiv Beline-Novska smo pokazali da nam zahtjevna kuglana u Novskoj nije nepoznanica te da možemo odigrati dobro.

Vedran je krenuo prvi i odmah nas stavio na sami vrh odigravši vrhunskih 580 čunjeva. Gabrijel je kao drugi odigrao dosta dobro te nas ostavio na vrhu dok su se protivnici iz Lipovljana lagano približili. Valentino kao naš treći igrač nije odigrao koliko može ali dovoljno dobro da nas na pola turnira ostavi na prvom mjestu. Ninoslav je prvi koji je malo podbacio ali i dalje ostajemo na prvom mjestu ali se protivnici iz Lipovljana i Novske još malo približavaju. Kao peti igrač nastupa Saša te odigrava odlično ako se uzme u obzir trenutna forma tako da je prije zadnjih igrača naša prednost na prvom mjestu iznosila 59 čunjeva od drugoplasiranih Slavonaca iz Lipovljana dok je Novska čekala svoju priliku u vidu Ivice Brozovića koji je kao zadnji pokazao zašto je najbolji igrač Novske ove sezone. Ja sam u tri seta napravio sve moguće da dodatno zakompliciram situaciju što su protivnici iskoristili, te sam se u zadnjem setu morao „čupati“ sa nekoliko teških hitaca i uz malo sreće, prednost je ostala na našem kontu. Naravno, trebamo biti pošteni i priznati da glavni konkurenti nisu igrali kompletni što je uvelike i dovelo do ovakvog raspleta.

Iako smo od Kupa ove sezone najmanje očekivali ostvarili smo najbolji plasman u povijesti kluba. Iduće godine nas čeka natjecanje na nivou regije gdje igramo protiv pobjednike iz ostalih županija.

Rezultati

Napisao: Luko Del Ponte

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.