Održavanje kondicije preko ljeta

Kondicija natjecatelja u ljetnoj stanci se održava na terenima u Ciglenici. Nogomet svake subote (ako vrijeme dopusti) u 18 – 18.30 sati, i boćanje rekreativno nedjeljom (isto ako vrijeme dopusti) popodne. Po mogučnosti moguće je odigrati i partiju stolnog tenisa a u rekonstrukciji je igralište za košarku koje je bilo neupotrebljivo te ga se planira obnoviti. Trenutno je u pripremi asfaltiranje, a kasnije i promjena table te nabava mrežice za koš i košarkaške lopte.
Terene u Ciglenici održavaju članovi kluba i ostali mještani sami uglavnom svojim sredstvima (lopte, košenje…). Predsjednik MO nam je nabavio mreže za golove, a dobili smo i reklamne “zastave” kojima krpamo dotrajalu ogradu iza gola. Veliki problem igrališta za mali nogomet je klizište zbog kojeg nam svake godine igralište propadne za desetak cm ali to ne spriječava igranje.

Gotovo svi članovi kluba redovno igraju nogomet subotom (osim onih iz Kutine), a i boćanje se ponovno počelo popularizirati dolaskom nekih novih igrača. Na nogometu se redovito okupi 10-12 igrača (a nekada i više) dok na boćani nešto manje.

Napisao: Luko Del Ponte

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.