Najava sezone, škola kuglanja, turniri …

Službena, natjecateljska sezona nam je završila sredinom ožujka ali ove godine smo u ovom prijelaznom razdoblju bili poprilično aktivni pa donosimo kratki prikaz aktivnosti.

Nakon završetka ligaškog prvenstva nekoliko igrača je nastupilo na turnirima u Zaprešiću i Pakracu. Nastupili smo i na 14. Međunarodnom mastersu veterena koji je i ove godine održan u Kutini te smo osvojili broncu u konkurenciji muških parova. Gotovo svi igrači su nastupili u izdanju ljetne lige koja je igrana u svibnju i lipnju.

Na turniru povodom kutinskog ljeta nastupili su i dva mlada igrača u konkurenciji svojih vršnjaka, rezultati su solidni uzevši u obzir da su nastupili na turniru nakon nekoliko odrađenih treninga.

Od 01.07. održavamo školu kuglanja, svaki petak od 18-19 sati na kojoj je do sada bilo desetak djevojčica i dječaka koji se upoznavaju s kuglanjem. Ovu aktivnost planiramo održavati i do kraja godine u istom terminu ukoliko bude dovoljno zainteresiranih a one koji baš „zagrizu“ (ima i takvih ? ) uključujemo u redovan plan treninga sa seniorima.

Seniori počinju pripreme 01.08. u terminima ponedjeljkom i srijedom, zadnji vikend u kolovozu i prvi u rujnu organiziramo „Moslavina Grand Prix“ ekipni turnir za koji trenutno i nema puno interesa te je upitno da li će se održavati. Pošto nam 1.kolo 1.B HKLS počinje već 10. rujna, prije toga je u planu odigrati barem dvije prijateljske pripremne utakmice.

Napisao: Luko Del Ponte

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.