5.kolo 3.HKLS Bj Sk

KK “Ciglenica” – KK “Zanatlija II”, Sisak 6-2 (16-8)(3057-2880)

Robert De Villa – Josip Lilovac 0-1 (2-2)(483-487); Zvonko Klenkar – Fadil Ibrahimpašić 1-0 (4-0)(593-505); Ivan Jakovljević – Jasmin Ramić 0-1 (0-4)(483-549); Gabrijel Salvador – Robert Vukić 1-0 (3-1)(468-404); Luko Del Ponte – Željko Periček 1-0 (3-1)(528-490); Zdenko Dal Ponte – Predrag Dorosulić 1-0 (4-0)(502-445)

Pobjedom u 5.kolu 3.HKLS dosegnuli smo 2.mjesto u ukupnom poretku. Utakmica je igrana u terminu treninga u srijedu te smo podosta izmijenili sastav u kojem nije bilo Saše, Paolo i Ninoslava. Na našu sreću, dečki iz Siska u svojim redovima imaju nekoliko kuglačkih početnika pa nas naša loša igra nije dovela u probleme. Gosti su odigrali sasvim solidno kada se uzmu u obzir rezultati od 404 ili 445 te su maksimalno iskoristili naš loš dan uzevši nam dva poena.

U prvom paru Robert je ugrozio osvajanje poena katastrofalnom igrom u drugom setu (99), dok je ostatak bio  ipak dosta bolji ali ne dovoljno za osvajanje poena. Zvonko je imao dan za pamćenje. Osobnim rekordom u službenim utakmicama konačno je naplatio svu odličnu igru na kuglani u Kutini koju je rijetko kad pretočio i na utakmicu, ovog puta to je odradio odlično.

Drugi par je ušao sa prednošću od 84 čunjeva i odigrao poprilično loše. Ivan je pomalo nervozno i nekontrolirano dogurao do 483 ali protiv sebe je imao odličnog Ramića koji uzima još jedan poen na izvrsnih 549. Gabrijel ni u kojem trenutku nije imao problema s osvajanjem poena ali isključivo zbog loše igre protivnika koji u tri seta nema 100 čunjeva.

Treći par ulazi sa prednošću od 82 čunja pri rezultatu 2-2. Zdenko i ja, iako odigravamo poprilično loše, ne dopuštamo protivnicima da se približe te rutinirano osvajamo poene.

Još jedna utakmica za zaboraviti koju smo “odradili” i uzeli bodove iako smo igrali ispodprosječno (osim Zvonka). U nastavku sezone slijedi nam pojedinačno prvenstvo pa onda još jedno teško gostovanje u Sisku kod Jedinstva koje će biti pravi test za visoko postavljene ciljeve u ovoj sezoni.

Napisao: Luko Del Ponte

Jedan komentar na “5.kolo 3.HKLS Bj Sk”

  1. Paolo

    Ah, znao sam ja! Kad bi bar svaku utakmicu igrali u terminu treninga, onda bi Zvona razvaljivao 🙂 U svakom slučaju, čestitke Zvoni, svaka čast.
    A šta je Gabro radio, jao…
    Belina pobijedila Želju u gostima, to je tip of the week, a možda i tip of the season!

    Odgovori

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.