19.kolo 2HKLs

KK “Zanatlija” Sisak – KK “Ciglenica” 8-0 (21-3)(3417-3012)

Branko Crnogorac – Ivan Ivandić + Ninoslav Gorički 1-0 (4-0)(561-229+228); Vladimir Podvalej – Dejan Dal Ponte 1-0 (4-0)(593-504); Miroslav Mirnić – Zvonko Klenkar 1-0 (4-0)(559-490); Zlatko Došen – Luko Del Ponte 1-0 (2-2)(533-525); Mario Išek – Paolo Del Ponte 1-0 (4-0)(608-536); Seifo Ramić – Saša Dal Ponte 1-0 (3-1)(563-500)

Što reći nakon takvog poraza u kojem smo osvojili samo 3 seta uz prosjek od jedva preko 500 čunjeva? Najmanji problem je izgubljena dva boda, jer ionako na to nismo ni računali na ovom gostovanju, ali ipak računali smo na kakav-takav otpor. Iako ponovno nismo u najboljem sastavu (nema Gabrijela), startali smo razočaravajuče, Ivan se potpuno izgubio na ovoj teškoj i zahtjevnoj kuglani, te smo ga zamjenili nakon 60 hitaca, ali ni Ninoslav nije uspio ništa bolje odigrati, upravo suprotno. Dejan još uvijek nije ni u približnoj formi, Zvonko katastrofalno, ja i Saša također, Paolo donekle dobro, iako je to sve skupa jako slabo.

Kuglana u Sisku slovi kao najteža kuglana u 2HKLs, što zbog toga što traži maksimum od igrača, čunjevi ne padaju sami od sebe (nema nekog extra učinka od klizanja niti od špaga),a i uvjeti na samoj kuglani su pakleni zbog temperature i vlage. Nama je to posebno velik problem jer nemamo baš neku zavidnu kondiciju, ali niti igru kojom bi mogli konkurirati domaćinima.

Slijedeće kolo igramo protiv Zanatlije iz Kutine, koja još ima neke šanse za ostankom u ligi, iako su se neki rezultati konkurenata malo preočito čudno poklopili (Sisak-Koprivnica i posebno Krapinske – Oroslavje). Ovdje najavljujem da neće biti nikakvih kalkuliranja na utakmici u Novskoj idući vikend, i da će kutinčani morati izborit pobjedu, iako,su  realno trenutno  puno bolji od nas, ali mi ove zadnje tri utakmice igramo isključivo za svoj gušt, pošto je za nas praktički sve riješeno.

Evo par “bisera” s tekme u Sisku:

Ivan nakon devetke iz lijevog loha, probije desne dame….

 

Dejan otvara mali loh čist solidno i onda iščupa samo prvo drvo…

 

Napisao: Luko Del Ponte

Jedan komentar na “19.kolo 2HKLs”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.