13. Međunarodni masters veterana

Od 20.08. do 05.09. održan je 13. Međunarodni masters veterana na kuglani u Kutini.
Organizatori natjecanja su Kuglački Klub Beli Manastir i ŠKK “Ciglenica” uz partnere MP Bowling i Sportski Centar Kutina.
Na turniru je nastupilo 75 igračica i igrača iz Slovenije, Mađarske, Austrije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske.
Najboljim natjecateljima odličja (pehari i medalje) te poklone sponzora Vinarija Pinkert dodjelili su Zlatko Babić-gradonačelnik Kutine i Mirela K?nig, predsjednica KK “Beli Manastir”.
Od igrača iz kluba na turniru su nastupili: Leonardo Horvat, Gabrijel Salvador, Adriano De Bona, Ninoslav Gorički, Krunoslav Križnjak i Luko Del Ponte odnosno svi igrači koji su mogli nastupati sukladno raspisu (stariji od 40 godina). Ekipa u sastavu: Leonardo Horvat, Adriano De Bona, Gabrijel Salvador i Luko Del Ponte osvojila je 2.mjesto ekipno. Par Leonardo Horvat i Luko Del Ponte osvojio je drugo mjesto a Adriano De Bona i Ninoslav Gorički treće mjesto u konkurenciji parova.
Zahvaljujemo se svim natjecateljima te Sportskom centru Kutina, Zajednici sportskih udruga Grada Kutine, Kuglačkom klubu Beli Manastir i Gradu Beli Manastir na potpori i suradnji u organizaciji turnira.
Svi natjecatelji koji nisu bili u mogućnosti preuzeti svoje nagrade, iste će im biti dostavljene poštom u najkraćem mogućem roku.
Više o natjecanju saznajte na: https://masters-veterana.com a sve nastupe možete potražiti na YouTube kanalu kutinske kuglane: https://www.youtube.com/channel/UCgSL8KKYwFwYfBi_6Cw80Hg

Napisao: Luko Del Ponte

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.