Izvještaj nadzornog odbora 2013.

Športski kuglački klub “Ciglenica” Ciglenica
Ciglenica, 15. 02. 2013.

I Z V J E Š T A J
Nadzornog odbora kluba za 2012. godinu

 

      Nadzorni odbor kluba izvršio je uvid u dokumentaciju poslovanja kluba dana 15. 02. 2013. godine i ustanovio slijedeće:

1. Klub svoje financijsko poslovanje vodi preko žiro računa broj 2340009-1100079732 koji se vodi pri Privrednoj banci Zagreb, poslovnica Kutina, s kojom ima sklopljen  važeći ugovor. Za dio plačanja gotovinom koristi se priručna blagajna.  Za potrebe tiskanja monografije “Talijani u Ciglenici” i obilježavanja 110 godišnjice dolaska Talijana u Ciglenicu, otvoren je podračun broj 2406-2012 na koji su se  slijevala sredstva donacija i sponzorstva i koja su se koristila isključivo za navedene  svrhe.

2. Svi nalozi za plačanje po dolazečim računima i podizanju gotovine potpisani su od po dva potpisnika ovlaštena odlukom Skupštine kluba.

3. Isplačena sredstva iz priručne blagajne dokazana su potpisima primaoca na  isplatnicama koje su ovjerene pečatom kluba i potpisom ovlaštene osobe.

4. Sve promjene u financijskom poslovanju uredno su prikazane u knjizi financijskog  poslovanja prikazanim ulazima, izlazima i stanjem na računu i blagajni. Promjene su popraćene priloženim računima, isplatnicama, uplatnicama i nalozima isplate koje su označene rednim brojem u knjizi poslovanja radi lakšeg snalaženja u kontroli i u traženju potrebnih dokumenata.

5. Isplata putnih troškova vršila se obračunima putnih troškova rađenih na temelju specifikacije troškova  pri Planu finacijskog poslovanja kluba za tekuću godinu.

6. Uvidom u knjigu financijskog poslovanja ustanovljeno je da stanje u knjizi jednako  prikazanom Izvještaju o financijskom poslovanju kluba u 2012. godini i predlaže  se Skupštini da ga usvoji.

7. Odbor je pregledao i ostale dokumente kluba predložene Skupštini na raspravu  i predlaže njihovo usvajanje.

Članovi Nadzornog odbora kluba

1. Zvonko Klenkar, predsjednik:
2. Antun Pitiko, član
3. Luko  Del Ponte, član 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.