Izvještaj nadzornog odbora 2012.

Športski kuglački klub “Ciglenica” Ciglenica
Ciglenica, 26. 03. 2012.

I Z V J E Š T A J
NADZORNOG ODBORA KLUBA

Nadzorni odbor kluba je nakon uvida u dokumentaciju ustanovio slijedeće:

1. Klub svije financijsko poslovanje vodi preko žiro računa boj  2340009-1100079732    koji se vodi pri Privrednoj banci Zagreb, poslovnica Kutina s kojom ima sklopljen ugovor. Sve naloge za plaćanje i isplatu gotovine potpisuju dva potpisnika ovlaštena odlukom Skupštine kluba. Sve promjene bilježe se u knjizi financijskog poslovanja.
2. Klub ima i priručnu blagajnu i sve uplate i isplate vrše se uplatnicama i isplatnicama  kluba i bilježe se u knjizi financijskog poslovanja.
3. Knjiga financijskog poslovanja vodi se uredno i redovno, tako da se u svakom trenutku  zna stanje na računu i u blagajni. Sve promjene na žiro računu dokazane su pratećim  nalozima za plaćanje i isplatu gotovine s potpisima ovlaštenih osoba, te ovjerenim  uplatnicama i isplatnicama u blagajni. Isplata putnih troškova je dokazana obračunom istih u skladu sa specifikacijom u Planu financijskog poslovanja.
4. Uvidom u knjigu financijskog poslovanja ustanovljeno je da je stanje u knjizi jednako prikazanom Izvještaju o financijskom poslovanju kluba i predlažemo Skupštini da isti prihvati.
5. Odbor je pregledao i ostale dokumente za rad Skupštine i predlaže ih  na raspravu i  usvajanje.

Članovi Nadzornog odbora:

1. Zvonko Klenkar  predsjednik
2. Antun Pitiko  član
3. Luko Del Ponte  član

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.